Płyta warstwowa stosowana w obiektach chłodniczych


Parametry techniczne

  • rdzeń: sztywna pianka poliuretanowa PUR lub PIR / gęstość: 40(+/−3) kg/m3
  • grubość płyty: 120 – 200 mm
  • masa: 13,37 – 16,61 kg/m²
  • szerokość efektywna: 1100 mm
  • szerokość całkowita: 1120 mm
  • długość płyty: 2,50 – 18,00 m
  • standardowa grubość okładziny: 0,50 mm
  • regulowana grubość okładziny: 0,40 – 0,70 mm
  • powłoki: CESAR PUR55, poliester, poliester mat Perła, PVDF, PVC(F) "food safe", alucynk + easyfilm®, stal nierdzewna

 

 

Zastosowanie

  • chłodnie
  • mroźnie
  • przechowalnie owoców i warzyw

Funkcje

  • ściany zewnętrzne
  • ścianki działowe
  • przekrycia stropowe wewnętrzne

 

kolorystyk płyt warstwowych

 

tel: 530 657 494

anre1@tlen.pl

Szczęsne ul.Lazurowa 11, 05-825 Grodzisk Mazowiecki